Verhuren Appartement

Gepubliceerd mei 14, 22
6 min read

Online Verhuur Makelaars Diensten

Daarom zij wij altijd op zoek naar particuliere huurwoningen. Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat wij samen met u de voorwaarden en huurprijs bepalen, de woning aanbieden, de expats selecteren en alle juridische documenten opstellen. Het voordeel hiervan is dit dat alles vakkundig voor u wordt geregeld.

Brussé Vastgoed begeleidt u graag bij het verhuren van uw woning. Wij kunnen u adviseren bij het bepalen van de juiste huurprijs en natuurlijk doen we ons uiterste best om de meest geschikte huurder voor u te selecteren. Een woning, appartement of bedrijfspand verhuren (Huis verhuren via makelaar: De 6 grootste voordelen). De makelaar komt bij u thuis voor een geheel vrijblijvende woningopname en foto's van de woning te maken.

Specialist In Verhuur Aan Expats

Deze zullen in overleg met u plaatsvinden. Na de bezichtiging laten we u even weten hoe het gegaan is. Besluit u de huurder te accepteren? Uw potentiële huurder wordt gecontroleerd op identiteit, kredietwaardigheid en een eventuele verhuurdersverklaring wordt opgevraagd. Voor de huurovereenkomst wordt het meest recente model zelfstandige woonruimte en algemene bepalingen van de ROZ opgesteld.

Na tekening van de huurovereenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De makelaar controleert samen met de huurder de woning en stelt een inspectierapport op. De huurder wordt door de makelaar uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Huis verhuren? Kies voor de verhuurmakelaar. Wij werken op basis van no cure no pay. Alleen wanneer wij een huurder voor uw woning vinden brengen we een eenzijdige courtage in rekening bij de opdrachtgever.

Verhuurmakelaar: Uw Woning Verhuren

Als u nog vragen heeft, staan wij u uiteraard graag te woord.

Een Woning Huren Of VerhurenUw Huis Of Woning Verhuren Met De Makelaar

U heeft een woning of appartement waarvoor u een huurder zoekt? U gaat voor een langere periode naar het buitenland? Uw woning is nog niet verkocht en staat nu leeg? Uw woning verhuren onder de leegstandwet? Verhuur van uw woning Verhuur van uw woning kan heel lucratief zijn! Veel mensen willen of kunnen niet kopen maar wel huren.

Huis Verhuren Volgens De Regels: Het Complete Stappenplan

De Toegevoegde Kracht Van Een VerhuurmakelaarWoning Verhuren
Verhuren Aan Expats Zonder Verhuurmakelaar?Verhuurmakelaar. Bemiddelaar

Hiermee wordt onderzoek gedaan naar de huurder met behulp van uitgebreide screeningsmethodieken. Zo wordt de huurder van uw woning door ons gecheckt op o. a. identiteit, kredietwaardigheid en huurverleden. Ook kunt u er zeker van zijn dat het door ons opgestelde huurcontract voldoet aan de verhuurveiligheidsvoorwaarden en wetgeving op het gebied van het huurrecht.

Uiteraard wilt u hiervoor de beste huurprijs ontvangen en aan de meeste betrouwbare huurders verhuren. Wij beschikken over goede directe contacten met grote (inter)nationale bedrijven waaronder Shell en European Patent Office (E.P.O.) en diverse ambassades in regio Haaglanden. Wat kost verhuren via een makelaar?. De specialisten van Freek Fontein Makelaardij gaan voor u aan het werk om uw nieuwe huurwoning te zoeken of om de juiste huurder voor uw woning te vinden.

Appartement Verhuren

Tijdelijke verhuur zonder risico's en verhuren onder de leegstandwet. Als uw woning te koop staat bij ons of via een andere makelaar, dan kunnen wij snel, vakkundig en geheel zonder risico's uw woning via de leegstandwet verhuren (Specialist in verhuur aan expats). Onze specialisten hebben hiervoor alle kennis in huis, terwijl uw woning in de verkoop blijft staan en beschikbaar blijft voor eventuele bezichtigingen en biedingen.

Op deze manier kunt u onder de leegstandwet via ons kantoor op een veilige manier uw te koop staande woning tijdelijk verhuren zonder risico's waarbij de huurder niet onder de huurbescherming valt. Dubbele lasten Een deel van de woningbezitters heeft dubbele woonlasten omdat er een ander huis is aangekocht en de huidige woning nog in het bezit is.

Verhuren Woning

ViaDaan

Address: Fellenoord 39, 5612 AA Eindhoven, Nederland
Phone: +31850409013
Email: info@ViaDaan.nl
woning verhuren

Maar aan tijdelijke verhuur zijn bepaalde voorwaarden verbonden (Een woning verhuren - De makelaar kan je helpen). Zo is er toestemming nodig van de gemeente en de bank of geldvertrekker. Daarnaast moeten ook bepaalde wettelijke eisen en regels, die vallen onder de Leegstandwet, in acht genomen worden. De verhuurmakelaars van Freek Fontein zijn specialist op dit gebied en heeft het belang van tevreden klanten hoog in het vaandel staan.

Bezichtiging Het bezichtigen van de woning gebeurt altijd in het gezelschap van één van de verhuurmakelaars van Freek Fontein Makelaardij. Uiteraard wordt u van elke bezichtiging vooraf op de hoogte gesteld - Wij zijn de verhuurmakelaar van Nederland!. Hoe werkt het? Wanneer een woningzoekende na een bezichtiging concrete interesse heeft getoond in de woonruimte zullen wij de woningzoekende een intentieverklaring laten tekenen met daarin de voorwaarden waaronder de woonruimte gehuurd kan worden.

Verhuren Woning

Wanneer de woningzoekende de intentieverklaring heeft ondertekend zal hem/haar gevraagd worden formulieren ter beschikking te stellen waaruit de situatie van de woningzoekende afgeleid kan worden. Wat vragen wij altijd op bij huurder? Bij natuurlijke personen: werkgeversverklaring en kopie arbeidsovereenkomst kopie geldig legitimatiebewijs (paspoort met inzage) de laatste 3 recente loonstroken de laatste 3 bankafschriften met stortingen van het loon laatste jaaropgave inkomsten en de IB 60 opgave Sofinummer verklaring goed huurder, geen schuld vorige verhuurder Indien het een bedrijf of een zelfstandige betreft: kopie paspoort van de tekeningbevoegde recent uittreksel van Kamer van Koophandel jaarverslag of accountantsverklaring kopie geldig legitimatiebewijs bewoner; In overleg met de verhuurder stellen wij nog een financieel onderzoek in.

Interesse gewekt? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze verhuurmakelaars waarbij besproken wordt wat de mogelijkheden zijn voor u en uw woning. huis verhuren via makelaar.

Woning Verhuren – Wij Zijn De Experts

Verhuurpakket, Met het Verhuurpakket heeft u alle belangrijke onderdelen in huis. Vakkundig verhuuradvies, uw woning op alle relevante (internationale) woningwebsites en een uitgebreide screening van de toekomstige huurder zijn inclusief. Net als een maatwerk huurovereenkomst onder de beste voorwaarden en een gedetailleerde rapportage van de woninginspectie bij de sleuteloverdracht. Hoe vind je een goede verhuurmakelaar?. Uiteenzetting van de werkzaamheden Een afspraak om u en de te verhuren woning te bezoeken.

Selectie van (expat)-huurders op gedegen kwaliteit en het maken van afspraken om te bezichtigen. Het arrangeren en uitvoeren van de bezichtigingen van uw woning met de geïnteresseerde, passende kandidaten. Zodra een kandidaat-huurder serieuze interesse toont, wordt namens u onderhandeling vervoerd om de gunstige voorwaarden voor u overeen te komen. Uitvoerige screening van kandidaat-huurder.

Huis Verhuren Volgens De Regels: Het Complete Stappenplan

Ook een online en social check en een persoonlijke ontmoeting maken deel uit van de screening. Een maatwerk huurovereenkomst van het juiste model wordt opgesteld, inclusief de bijbehorende voorwaarden en eventueel ook in het Engels. Partner en dé huurrecht advocaat van Nederland Hielkema & co te Amsterdam houdt de overeenkomsten actueel. je huis verhuren.

Het tarief van het verhuurpakket bedraagt een bruto maand huur, exclusief 21% BTW. Met deze dienst voldoet u waarschijnlijk niet volledig aan de eisen die de belastingdienst aan een box 3 belegging stelt. Dit komt omdat u zelf beheert en daardoor deels aan actief vermogensbeheer doet. U loopt hierdoor een risico dat uw huurinkomsten (met terugwerkende kracht) worden belast in box 1.

Huis Verhuren? Kies Voor De VerhuurmakelaarSelectie van (expat) huurders op gedegen kwaliteit en het maken afspraken om te bezichtigen. Het arrangeren en uitvoeren van de bezichtigingen van uw woning met de geïnteresseerde, passende kandidaten. Zodra een kandidaat huurder serieuze interesse wordt namens u onderhandeling vervoerd om de gunstige voorwaarden voor u overeen te komen. Uitvoerige screening van kandidaat huurder.

Meer van Lenen

Navigation

Home

Latest Posts

Wonen In Het Buitenland - Nederlands Inkomen

Published Nov 12, 22
6 min read

Lange Termijn Huis Huren

Published Nov 11, 22
6 min read

Nu Te Huur

Published Nov 10, 22
5 min read