Enscape Software - maak een afspraak

Gepubliceerd feb. 11, 22
6 min read

Leer Alles Over Het Installeren Van Enscape - Proberen?

(Pen-/potlood)streken geladen via de items in het menu Strokes zullen worden geladen in het tabje Strokes. Lengtes, Klik op het plusteken naast de lengtes voor een lijst van streeklengtes. Selecteer vervolgens een streeklengte om deze toe te voegen aan de stijl of klik op Other om zelf een streeklengte in te voeren.(Pen/potlood)streken, Selecteer het aantal streken per set vanuit het uitrolmenu Strokes.

Breedte, Klik op het uitrolmenu Width om de breedte van alle (pen/potlood)streken te wijzigen. Afhankelijk van uw voorkeuren zal er óf een waarschuwing verschijnen óf een automatische wijziging van de streekbreedtes plaatsvinden. Kijkt u in het dialoogbox Preferences voor meer informatie over uw voorkeuren. XKlik op X ( ), naast elke set, om de set te verwijderen. Van concept naar realisatie met SketchUp.

Stylebuilder: Instellingstab, Het instellingstabje bevat enkele algemene instellingen voor de weergave van de (pen/potlood)streken in het instellingsgedeelte (Sets Pane). Op de volgende afbeelding ziet u het instellingstab op Windows:Style Name, Hier kunt u de stijl een naam geven, welke in Sketch, Up gebruikt zal worden. Strokes, Hier kunt u de instellingen van de (pen/potlood)streken wijzigen, zoals lengte, vervaging en kleur.

Enscape Licentie Kopen - goede recensies

Deze uitvallengte kan specifiek worden gedefinieerd als een percentage van de diagonale lengte van het scherm. Opmerking - Dropout length kan alleen in Stylebuilder aangepast worden (niet in Sketch, Up). Fade factor, Hier kunt u aangeven wanneer kleine (pen/potlood)streken uit het zicht dienen te vervagen. De Fade factor (vervagingsfactor) is een factor van de uitvallengte (Dropout length).

Opmerking - De vervagingsfactor is alleen in Stylebuilder aan te passen (niet in Sketch, Up). Kleur, Bij het stukje Color kunt u op het vlakje klikken om de kleur van de (pen/potlood)streken te wijzigen. Wanneer u op het vakje klikt, kunt u een nieuwe kleur uitkiezen en op OK drukken.

Halo, Bij de Halo checkbox kunt u bepalen of lijnen die elkaar overlappen een halo-effect krijgen. Bij een halo-effect is het 'eindpunt' van de lijn dan een stukje verder weg van de overlapping. De waarde die u kunt invullen is het aantal pixels die deze afstand dient te bedragen. Op onderstaande afbeeldingen ziet u twee kubussen.

Enscape Aankopen - Proberen?

Bij de rechtse afbeelding is een halo-effect van 15 pixels, waardoor de lijn dus al op 15 pixels voor overlapping eindigt. Extensions, Bij de Extensions checkbox kunt u bepalen of lijnen bij een eindpunt iets doorlopen, waardoor een meer handgetekende weergave krijgt. Deze renderingmodus heeft geen effect op het inferentiegedrag (Van concept naar realisatie met SketchUp).Op de afbeeldingen ziet u allebei een kubus. De linkse afbeelding bevat geen verlenging van lijnen. Enscape voor SketchUp. Bij de rechtse afbeelding bedraagt de verlenging 15 pixels. Profiles, De Profiles checkbox benadrukt bij de buitenste lijnen of profielen van uw model. Deze stijl is vooral nuttig wanneer u het 3D karakter van de geometrie wilt benadrukken.

Op onderstaande afbeelding ziet u een kubus met dikkere profielen. Depth cueing, De Depth Cueing checkbox vinkt u aan wanneer u lijnen op de voorgrond extra wilt benadrukken in tegenstelling tot de lijnen op de achtergrond - Enscape 3D. Op onderstaande afbeelding ziet u een kubus waarbij de lijnen van voor naar achter steeds iets dunner worden.

Enscape Aankopen - bel!

Strokes Context Menu, Rechtsklik op een verzameling (pen/potlood)streken om een contextmenu te openen. In dit menu vindt u:Gebruik dit commando om alle streken in één keer naar het instellingsgedeelte (Sets Pane) over te zetten. Deze opties kunt u op meerdere verzamelingen toepassen om ze zodoende te combineren. Dit commando kunt u gebruiken om het instellingsgedeelte (Sets Pane) in één keer te vullen.

Stylebuilder: Stijlvoorbeeld, Stylebuilder: Voorkeuren, Het dialoogbox voor uw voorkeuren bevat verschillende algemene instellingen voor Stylebuilder. U kunt het dialoogbox vinden onder: Windows: Edit > Preferences Mac OS X: Stylebuilder > Preferences, Saving, Hier kunt u uw opties instellen wanneer u een stijl opslaat. Deze optie kunt u aanvinken als u een waarschuwing wilt ontvangen voor het feit dat er streekgedeeltes nog leeg zijn.

Hierbij wordt de standaard lijndikte gepakt. Vink deze optie aan als u een waarschuwing wilt ontvangen wanneer uw stijl geen naam heeft. Strokes, Deze sectie van de voorkeuren bevat de instellingen die effect hebben op de weergave van uw (pen/potlood)streken. Vink deze optie aan wanneer u extra pixels aan een (pen/potlood)streek wenst toe te voegen, om zodoende een beter evenwicht tussen lichte en donkere pixels te bereiken.

Enscape Voor Sketchup - goede recensies

Hierbij krijgt u van Stylebuilder een waarschuwing wanneer u een te lange (pen/potlood)streek in een set plaatst..

Northpower Stålhallar is een bouwbedrijf gevestigd in Stockholm, Zweden, dat gespecialiseerd is in de bouw van magazijnen. Zij gebruiken hierbij Sketch, Up en Lay, Out vanaf concept tot en met de bouw. Vertel eens wat meer over Northpower Stålhallar. Northpower Stålhallar is in 2006 opgericht door twee broers uit het noorden van Zweden.

Northpower Stålhallar’s kantoorgebouw waar met behulp van Sketch, Up veel ontwerpen tot leven komen. Hoe zijn jullie met Sketch, Up in aanraking gekomen en hoe zijn jullie ermee gestart? De broers staken hun licht op bij andere bouwondernemingen. Zij kwamen er achter dat daar voornamelijk in 2D werd gewerkt. In de overtuiging dat je in 3D veel meer inzicht krijgt in de constructie begonnen zij zich te oriënteren op de software die er op de markt was.

Enscape Software - Proberen?

Wat zij kunnen lukt ons ook. Ze installeerden Sketch, Up en gingen aan de slag. De eerste ervaringen waren gelijk fantastisch, een 3D programma dat zo makkelijk te bedienen was… ongekend. Daarbij was ook nog mooi meegenomen dat de aanschafkosten erg laag waren. Kun je iets vertellen over jullie kantoor en het ontwerp ervan in Sketch, Up? Wanneer je door de ingang loopt zie je direct onze productie-afdeling.

Enscape Software - Proberen?Enscape Downloaden - Proberen?

Northpower Stålhallar bouwt stalen hallen, ons eigen kantoor is natuurlijk ook gebouwd in ons eigen bouwsysteem. Northpower Stålhallar is gespecialiseerd in staalconstructies. Vanuit de lobby heb je toegang tot de sauna's (een must in Zweden). Daarnaast vind je de lunchroom. Onze kantoren bevinden zich op de eerste verdieping. Als je boven komt met de lift zie je een grote open loungehoek met banken en TV's waar je kunt zitten en relaxen in afwachting van een vergadering.

Gebouw en inrichting werden op de millimeter nauwkeurig gemodelleerd in Sketch, Up. De lunchroom van Northpower Stålhallar’s kantoor als scene uit het Sketch, Up model. Hoe pakken jullie een project aan en hoe zetten jullie Sketch, Up hierbij in? In eerste instantie komt de klant met een idee naar ons toe.

Enscape - bel!

Door ideeën direct in Sketch, Up te visualiseren ontstaat het gevoel voor ruimte en functie. Omdat Sketch, Up zo gebruiksvriendelijk is kan je tijdens het overleg al aanpassingen in het ontwerp aanbrengen. Bij groen licht van de klant kunnen we echt aan de slag om het gebouw in Sketch, Up uit te werken.

Enscape Trial - bel!Enscape Licentie Kopen - bel!

Het is altijd leuk om te zien hoe klanten reageren op de modellen die wij maken. In deze schetsontwerpfase zijn ze gewend aan schetsen op papier met alle beperkingen bij aanpassingen. Als ze ons bezig zien hebben we regelmatig de reactie “dat willen wij ook leren”. Voor het maken van de technische tekeningen komt Lay, Out om de hoek kijken.

Meer van Rente

Navigation

Home

Latest Posts

Wonen In Het Buitenland - Nederlands Inkomen

Published Nov 12, 22
6 min read

Lange Termijn Huis Huren

Published Nov 11, 22
6 min read

Nu Te Huur

Published Nov 10, 22
5 min read